Vanzari & Solutii

Preferred Partner HP

  • preturi speciale ca si partener
  • competente tehnice recunoscute de HP, necesare si utile in configurarea si instalarea solutiilor HP

Inovatiile in domeniul serverelor HP ProLiant Gen8 dotate cu procesoare Intel® Xeon® se aplica unei game largi de sarcini de stocare: de la entry level pana la performante foarte ridicate.

ProLiant BL660c Gen8 dotat cu procesoare Intel® Xeon® ofera factorul de forma 4S dense ideal, fara compromisuri privind performanta, scara de sarcini sau nivelul ridicat de extindere.

Ideal pentru nevoile pietelor de mijloc, noul server BL420c Gen8 dotat cu procesoare Intel® Xeon® reprezinta o descoperire economica aplicabila volumelor mari de sarcini de stocare si procesare.

BL465c Gen8 dotat cu procesoare Intel® Xeon® este primul server blade care ofera peste 2,000 de nuclee per rack, livrand cerinte dinamice de calcul pentru centrele de date actuale.

BL460c Gen8 dotat cu procesoare Intel® Xeon® completeaza portofoliul de produse facand fata unei game foarte largi de cerinte, de la afaceri de sine statatoare pana la aplicatii HPC pentru toate centrele de date.

Contacteaza-ne acum pentru oferta speciala, personalizata in functie de necesitatiile companiei dumneavoastra

*Development Company, L.P. Informațiile conținute aici pot fi modificate fără notificare prealabilă. Intel, logo-ul Intel, Xeon și Xeon Inside sunt mărci sau mărci înregistrate ale Intel Corporation în S.U.A. și/sau alte țări.