Testimoniale

Daniel Anghel, Tehnical Manager – Q’net International

Colaborarea dintre compania noastra, Q’net International si Python, este una excelenta. Am apelat la Python, companie cu care lucram de peste 15 ani, pentru recuperarea datelor unor clienti de-ai nostrii si de fiecare data am gasit aceeasi echipa motivata, serioasa si profesionista. Este o companie care s-a impus cu usurinta pe piata romaneasca datorita dorintei lor continue de imbunatatire a serviciilor, servicii care de fiecare data au fost ireprosabile.

Mai multe informatii si testimoniale puteti accesa aici

Simona Straut, Managing Director - Cocoon Bucharest

Profesionalism, eficienta si rapiditate sunt cel putin 3 calitati de apreciat la echipa Python. Pentru orice solicitare adresata beneficiem de cea mai buna consultanta IT, solutii fezabile si implementare excelenta. Mai mult decat atat, suntem recunoscatori pentru implicarea si dedicarea echipei, va multumim!

Maria Pompei,Office Manager - K&N Efthymiadis

S.C. PYTHON INTERNATIONAL SRL este o companie de service IT cu care lucram de circa 10 ani. In aceasta perioada am derulat o relatie contractuala multumitoare asa incat, desi am avut si alte oferte sa schimbam providerul de service IT nu am luat niciodata aceasta decizie.

Colaborand cu PYTHON ne-a oferit solutii de optimizare a activitatii.

Marius Iarca, IT Director - La Fantana

In aproape 2 ani de colaborare pe care La Fantana i-a avut cu Python pot sa spun ca nu au existat cazuri in care sa nu se gaseasca solutii la problemele noastre. La un furnizor de servicii am apreciat in permanenta timpii de raspuns si calitatea serviciilor oferite. Python s-a dovedit a fi un furnizor care a surprins placut intotdeauna la aceste aspecte. Recomand cu caldura tuturor Python ca furnizor de servicii IT.

Arie Lazarovich, President - CTG Cardiomed

Suntem foarte multumiti de servicile oferite de firma Python si in special de Viorel Toader. Sunteti profesionisti si acordati servicii bune si rapide.

Multumim.

Mihai Dancaescu - Colorist / Restaurare si arhivare digitala - Arhiva Nationala de Filme

Am apelat la serviciile Python pentru a ne ajuta la repararea si reconfigurarea unor echipamente ce au fost achizitionate de la o firma din strainatate, de la care am incercat fara succes sa obtinem service.
L-am rugat pe domnul Iulian Dragomir de la Python sa ne ajute sa gasim o solutie pentru a rezolva problema pe care o aveam si dansul a raspuns cu profesionalism si eficienta solicitarii noastre, securizand in prealabil datele importante si apoi aplicand o solutie tehnica ingenioasa pentru reconfigurarea sistemului.
In prezent avem mai multe echipamente furnizate de firma Python si suntem foarte multumiti de functionarea lor si de promptitudinea si seriozitatea cu care firma Python raspunde solicitarilor noastre.