Solutii de securitate IT

Solutii de securitate pentru Multinationale / Enterprise

 • Solutia Fortinet ofera protectie completa la nivel la relete mari ce necesita protectie in timp real, wirespeed pentru virusi, atacuri sau acces nedorit la anumite resurse.
  compatatie intre un sistembazat pe soluti de securitate fortinet vs alte sisteme
 • Metoda de licentiere este simpla si pe baza unei singure licente de subscriere sunt actualizate toate serviciile de securitate, garantie, suport sau acces la software complementar.
 • Fortimanager si FortiAnalyzer sunt solutii complementare celei destinate protectiei de perimetru, si realizeaza functiile de management centralizat, respectiv stocare loguri, raportare si audit.
 • Solutia Antispam dedicata Fortimail complementeaza tehnologia antispam prezenta pe Fortigate sau FortiWifi si furnizeaza acuratete ridicata in identificarea mesajelor de tip spam sau a mesajelor infectate cu virus.
 • Serviciile Fortiguard de subscriere furnizeaza actualizari in timp real pentru functionalitati de securitate precum IPS, Antivirus, Web Filtering sau AntiSpam
 • Solutia software pentru endpoint-uri FortiClient ofera protectie enterprise pentru computere, laptop-uri sau dispozitive mobile. Statiile de lucru pe care ruleaza FortiClient pot fi administrate centralizat din punct de vedere al securitatii folosind FortiManager.
 • Echipamentul FortiDB ofera detectie vulnerabilitati pentru aproape orice tip de baza de date, monitorizare in timp real a modificarilor facute de useri in tabele, drepturi de access, timp de acces, locatii nepermise etc. Solutia contine rapoarte expert , de audit, ce pot contine informatii detaliate atat din modulul de VA (vulnerabilityt assesment) cat si cel de DAM (monitoring and auditing).

Solutii securitate - Small to Medium Business

 • Echipamentele Fortinet integreaza toate serviciile de securitate necesare pentru a proteja o retea si ofera un pachet complet de functionalitati ce include Antivirus, VPN, Intrusion Prevention, Web Filtering, antispam, antispyware si traffic shaping. Aceste solutii ofera securitate completa, sunt usor de instalat si gestionat si se preteaza perfect ca solutie de securitate de perimetru pentru retele mici si mijlocii
 • Python vine in intampinarea clientului si aduce solutia de protectie completa oferita de un singur echipament ceea ce simplifica considerabil instalarea initiala si gestiunea ulterioara a intregii solutii ce inglobeaza servicii precum: firewall , intrusion prevention system (IPS), VPN, traffic shaping, antivirus, antispyware si antispam

Elimina din mers amenintariile afacerii tale.

INTERNET | Majoritatea amenintarilor informatice vin de pe internet si folosesc tipuri diferite de propagare.Acestea pot cauza daune financiare, furt de identitate si chiar pierderea informatiilor.
Pentru a preveni riscurile, iti prezentam in cativa pasi, cum poti face din reteaua ta informatica un loc
mai sigur.

FIREWALL | Echipamentele Fortinet cu Unified Threat Management si Next-Generation Firewall asigura securitate ridicata. Cele doua componente monitorizeaza si blocheaza activitatile suspecte din cadrul
retelei, nelasand virusi / spam / phishing / trojan sa actioneze.

 • Sistemul foloseste o baza de date globala cu update in timp real, pentru detectarea chiar si celor mai noi tipuri de amenintari. Un singur echipament Fortinet poate furniza toate sistemele de curitate IPS, DLP, DDoS, DLP, Firewall Antivirus, si Antispam.

SERVER | Cel mai important computer din companie este serverul si ar trebui securizat 100%.
Un server protejat de un echipament Fortinet este imun atacurilor de pe internet insa are nevoie de protectie impotriva amenintarilor din reteaua interna. Bitdefender GravityZone este un sistem avansat ce include toate serviciile de protectie pentru server si retea.

 • Acesta scaneaza fisierele care pot ajunge infectate la server, detecteaza activitatile suspicioase si controleaza toate calculatoarele din retea. Astfel, instalarea, configurarea sau updatarea programului antivirus de pe celelalte calculatoare se face centralizat.

COMPUTER | Urmatorul pas este securizarea fiecarui calculator in parte.
Uneori, utilizatorul reprezinta un pericol la adresa securitatii retelei. El poate aduce date infectate in retea prin copierea de pe USB Stick sau prin accesarea paginilor de internet. Bitdefender GravityZone asigura antivirus de fisiere, control asupra perifericelor (porturi USB sau DVD) si permite crearea unui set de reguli cu restrictii pentru anumite categorii de site-uri precum retele de socializare, jocuri sau pagini pentru adulti.

BACKUP | Pierderea datelor poate avea ca efect, in unele cazuri, chiar incetarea afacerii.
Solutia este simpla si poate fi implementata in cateva ore. Echipamentele de backup de la Synology contin hard disk-uri in RAID, conectate la retea. Fiecare calculator sau server isi copiaza zilnic si automat informatiile pe aceste hard disk-uri, fara interventia umana si fara intreruperea activitatii.

SERVICES | Python ofera servicii profesionale de outsourcing IT, audit, implementare solutii integrate si data recovery. Departamentele de Helpdesk, Networking & Servers, Printers si Data Recovery, acopera toate categoriile de servicii pe segmentul IT. Aceste servicii, adresate oricarei dimensiuni de afacere, sunt oferite project-based sau pe baza de abonament lunar.