Solutii

Solutii de securitate IT
Firma Python este Gold Partner Fortinet, considerat a fi lider de piata in securitatea retelelor prin solutiile oferite.
Solutiile oferite, imbunatatesc performanta, cresc protectia si vizibilitatea, reducand in acelasi timp costul.
Pentru o protectie mai puternica si pentru a veni in sprijijnul planurilor de afaceri ale companiilor, Python, ofera solutii de securitate IT integrate, care pot face oricand diferenta dintre a fi protejat si a fi o potentiala victima, a pierde bani, timp si resurse.
Solutiile oferite de Python, vin in intampinarea nevoilor clientilor, oferind posibilitatea de a implementa o gama larga de tehnologii de securitate complet integrate, sa ramana la current cu modificarile in retea, aplicatii si utilizatori. Venim in intampinarea nevoilor companiilor si retelelor de toate marimile si din orice industrie, de la furnizori de servicii globale, la intreprinderi mari distribuite pana la birouri mici.
Python, ofera securitate IT integrata, adresata nevoilor pentru o performanta ridicata, o protectie unica la un cost redus. Oferim organizatiilor de orice marime, posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei protectii de relele in timp real.
Conform studiilor efectuate de diverse companii de specialitate, s-a constat că recuperarea datelor sau repunerea in functiune a Sistemului IT&C în cazul unor defecte tehnice sau a unui virus informatic este mult mai costisitoare, atat din punct de vedere financiar cat si al timpului alocat recuperarii, decât în cazul în care este utilizat un sistem de service – întreţinere adecvat.

Evaluare infrastructură IT&C

Departamentul de suport și service a acumulat o experiență consistentă în decursul timpului. Pe baza acesteia, colectăm și dezvoltăm proceduri de lucru care ne permit să răspundem în cel mai scurt timp celor mai des întâlnite probleme IT.

Această experiență ne permite să fim pro-activi și să vă sprijinim în reducerea costurilor necesare funcționării infrastructurii informatice, oferindu-vă servicii de evaluare a infrastructurii existente, precum și a cerințelor pentru viitor.

  • IT Assessment: evaluarea infrastructurii, sistemelor, serviciilor și procedurilor IT din firmă;
  • IT Requirements: evaluarea cerințelor IT;

Soluții de infrastructură hardware și software

Analizăm împreună cu dvs. cerințele necesare unei infrastructuri informatice adaptate atât evoluției afacerii, cât și tehnologiilor moderne.

Oferim proiectarea și instalarea elementelor de infrastructură de rețea informatică (de exemplu: cablare structurată a clădirii, elemente pasive și active de rețea.)

Produsele sunt însoțite întotdeaua de garanțiile și service-ul aferente, astfel încât durata lor de viață să fie maximizată, iar raportul preț/calitate să fie întotdeauna favorabil.